Всеукраїнське свято богатирської сили відбудеться скоро на Черкащині

Всеукраїнське свято богатирської сили відбудеться скоро на Черкащині

Цьогоріч вдячні нащадки і земляки славетного богатиря запрошують усіх на Всеукраїнське свято богатирської сили на призи пам’яті Івана Піддубного в село Красенівку 20 серпня. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Чорнобаївської РДА.

Його ім’я десятиліттями гриміло на спортивних аренах світу, а відомий український історик, академік Дмитро Яворницький захоплено писав про нього: «він був справжнім переможцем, гордістю нашої Батьківщини». Іван Максимович Піддубний, славний син української землі із села Красенівка, що на Чорнобаївщині – шестиразовий чемпіон світу з греко-римської боротьби, чемпіон із чемпіонів, людина-легенда, чиє ім’я золотими літерами вписане у спортивний літопис усього світу ХХ століття. Йому судилося вічно жити в нашій пам’яті, бути взірцем для прийдешніх поколінь, стати гідним прикладом для наслідування.

Даниною шани великому патріоту й велету спортивного духу є яскраве й велелюдне Всеукраїнське свято богатирської сили на призи пам’яті Івана Піддубного, яке збирає кращих силачів, численних гостей на історичній батьківщині Івана Максимовича в селі Красенівка Чорнобаївського району.

У програмі: змагання «Найспортивніше село-2016», богатирське шоу «Найсильніша людина свята-2016», показові виступи вихованців Європейської федерації Лао-Тайських бойових мистецтв «Білий лотос», виставки, святкова лотерея, розважальна програма для дітей, феєрія танцю, музфест, дискотека, частування. Головна подія свята – турнір із греко-римської боротьби за участю майстрів спорту та майстрів спорту міжнародного класу.

20 серпня на Всеукраїнському святі в селі Красенівка Чорнобаївського району ви отримаєте незабутні враження, заряд бадьорості та енергії, наповните свої серця гордістю за нашого легендарного земляка, Великого українця Івана Піддубного.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x