На Уманщині вантажівка протаранила два мікроавтобуси (ВІДЕО)

На Уманщині вантажівка протаранила два мікроавтобуси (ВІДЕО)

8 серпня о 03:30 на автодорозі Київ-Одеса, поблизу села Шарин, сталася дорожньо-транспортна пригода за участю вантажного автомобіля «ТАТА». Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Управління ДСНС у Черкаській області.

Рухаючись у напрямку міста Київ, вантажний автомобіль протаранив два мікроавтобуси «Volkswagen T5», які стояли на узбіччі траси.

За словами свідків, один із мікроавтобусів через поломку зупинився. Аби забрати пасажирів та транспорт, на місце події прибув інший мікроавтобус.

У той час, коли водії мікроавтобусів ладнали буксирне зчеплення, у маршрутку, яку брали на буксир і в салоні якої перебувало 7 пасажирів врізалась вантажівка.

Внаслідок удару водій одного із мікроавтобусів від отриманих травм загинув на місці пригоди.

Двох пасажирів затиснуло всередині салону і аби їх звільнити рятувальникам довелось застосовувати спеціальний інженерний інструмент та обладнання.

Після того, як фахівці Уманської пожежно-рятувальної частини звільнили з понівеченого салону усіх постраждалих, людей із травмами різного ступеня важкості каретами швидкої медичної допомоги було терміново доставлено до Уманської міської лікарні.

На даний час стан 4-х постраждалих внаслідок цього ДТП, лікарями оцінюється як важкий.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x