Унікальні автомобілі з потужними моторами та баскетбольні змагання – черкасців запрошують на «Sun Drive Fest»

Унікальні автомобілі з потужними моторами та баскетбольні змагання – черкасців запрошують на «Sun Drive Fest»

Перегони, картинг, баскетбол і унікальні автомобілі. У Черкасах цими вихідними буде швідкісно і гаряче, адже 14 серпня відбудеться фестиваль неймовірної швидкості «Sun Drive Fest». У межах заходу проведуть чемпіонат України з драг-рейсингу та перегони на кубок Черкас. Про це на сьогоднішній прес-конференції у «Новій Добі» повідомив Андрій Яроменко, організатор заходу, керівник АК «Черкаси» та офіційний представник ФАУ в Черкаській області.

– Драг-рейсинг – це перегони на пришвидшення, коли два автомобілі одночасно стартують на дистанцію 402 метри, і перемагає той, хто швидше її подолає, – розповідає Андрій Яроменко. – Однак, готуючись до перегонів, ми вирішили провести не лише автомобільно-спортивне дійство, а перетворити це у фестиваль з різними локаціями, щоб це було цікаво усім.

Так, фестиваль, окрім перегонів, запропонує містянам і гостям заходу турнір із вуличного баскетболу (стрітбол 3х3), майданчики із картингом, дріфт і раллі-таксі та інші розваги. Також окремою локацією діятиме майданчик для дітей.

Провести чемпіонат у Черкасах організатори планували ще із осені минулого року. Водночас, для непідготовлених пілотів розіграють кубок Черкас, позмагатися за який зможуть усі пілоти, охочі перевірити свої автівки.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x