Жителька Ватутіного обікрала підприємство

Жителька Ватутіного обікрала підприємство

Шукаючи кошти на оковиту, 22-річна жителька Ватутіного обікрала одного із місцевих приватних підприємців. Викрала радіатор опалення від автомобіля «КАМАЗ» вартістю близько 1000 гривень і здала його на металобрухт. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

Із повідомленням про крадіжку до Звенигородського відділу поліції звернувся приватний підприємець, 52-річний житель Ватутіного. Він розповів поліцейським, що з території його підприємства зник радіатор опалення автомобіля «КАМАЗ».

Правоохоронці, що прибули за викликом, від заявника дізналися, що підприємство не охороняється. Були встановлені свідки, які бачили, як на територію зайшла жінка з дитиною в колясці. За описом було встановлено її особу. Нею виявилася 22-річна місцева жителька, що веде антигромадських спосіб життя. ЇЇ було відвідано за місцем проживання та запрошено до поліції для дачі показів. Жінка навіть не стала заперечувати свою провину. Розповіла, що потрібні були кошти на алкоголь, тому і вчинила крадіжку. Викрадене здала на металобрухт за 300 гривень.

За даним фактом Звенигородським відділом поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x