Землевпорядники Черкаської області розглянули майже 69,5 тисячі заяв із ведення кадастру

Землевпорядники Черкаської області розглянули майже 69,5 тисячі заяв із ведення кадастру

Державні кадастрові реєстратори Черкаської області з початку 2016 року опрацювали 69431 звернення із питань ведення Державного земельного кадастру (ДЗК). Лише минулого тижня вони розглянули 2982 заяви. Про це «Нова Доба» дізналася в ГУ Держгеокадастру в Черкаській області.

На сьогодні територіальні органи Держгеокадастру у Черкаській області зареєстрували в Державному земельному кадастрі (ДЗК) 21918 земельних ділянок. Найбільша кількість таких ділянок розташована в Черкаському (2676), Жашківському (2264), Чорнобаївському (1955) та Шполянському (1789) районах.

Також спеціалісти Держгеокадастру Черкащини опрацювали 1838 заявок стосовно внесення до Державного земельного кадастру відомостей (змін до них). Видали 1791 відомість із ДЗК у формі викопіювання з кадастрової карти (плану).
Проте найбільш затребуваною послугою у сфері земельних відносин залишається надання витягів із Державного земельного кадастру про земельну ділянку. Найчастіше таку інформацію запитували й отримали в Золотоніському (4403 витяги), Чорнобаївському (3838) й Уманському (3818) районах. Усього 2016 року працівники Держгеокадастру Черкащини видали 43863 витяги з ДЗК.

Довідково:
Відповідно до Закону України «Про адміністративні послуги» органи земельних ресурсів надають послуги через центри надання адміністративних послуг (ЦНАП), які утворені при місцевих державних адміністраціях та органах місцевого самоврядування. Адреси ЦНАПів на території Черкащини й графік роботи державних кадастрових реєстраторів розміщено на офіційному сайті Держгеокадастру області.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x