На Корсунщині відбувся Військово-патріотичний табір «Корсунська СІЧ-2016»

На Корсунщині відбувся Військово-патріотичний табір «Корсунська СІЧ-2016»

Всеукраїнський «Військово-патріотичний табір «Корсунська СІЧ-2016» проходив з 31.07. по 09.08. у Корсунь-Шевченківському районі, у с. Виграїв за підтримки Міністерства молоді та спорту України. Табір організовує Всеукраїнська молодіжна громадська організація «Демократичні ініціативи молоді». Про це «Новій Добі» повідомили в Управлінні у справах сім’ї, молоді та спорту Черкаської ОДА.

Мета таборування: патріотичне виховання молоді, підготовка до служби у Збройних силах України. Таборяни ознайомились із військовим мистецтвом пластунів, українських розвідників, партизанів та повстанців різних років, ознайомилися з принципами володіння різними видами зброї (за домовленістю з військовою частиною ЗСУ).

Учасників проекту навчили психології виживання, приготування їжі, втечі від переслідування, маскуванню, снайпінгу, орієнтуванню, цивільній розвідці.

Навчили учасників основам ПМД: допомога при ранах, забоях, переломах, втраті свідомості, допомога в різних екстремальних умовах;
Також ознайомили учасників з основами орієнтування по карті і компасу, азимутах, орієнтування по компасу без карти і навпаки.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x