Черкащан запрошують на сімейні свята

Черкащан запрошують на сімейні свята

Культурно-мистецький проект «Family Days» орієнтується на сімейні цінності, а реалізується він у Черкасах за рахунок гранту у галузі культури. Про це «Нова Доба» дізналася від Департаменту освіти і гуманітарної політики ЧМР.

– Літо – час для відпочинку. Дітлахи йдуть на канікулах, а батьки у відпустці. Проте частина дітей залишається в місті та змушена розважатися поміж міських багатоповерхівок і чекати на батьків з роботи. Але ж ніхто не відміняв уікенди, які сім\’я може провести разом! Family Days – це низка тематичних розважально-пізнавальних подій для черкаських родин, щоб літній відпочинок запам’ятався яскравими вихідними, об’єднав у грі кілька поколінь, подарував батькам та дітям нові знання, – розповів грантонадобувач Сергій Шмиголь.

Уперше «Family days» відбувся 7 серпня під назвою «Музичний день». Родини брали участь у пісенних батлах, перевірили свої сили у караоке, зняли кліп на улюблений хіт, показали артистичність свого сімейства та відкривали у собі таланти.

Такі сімейні свята проходитимуть щонеділі протягом серпня. Місце зустрічі – «Дитячий парк». У разі негоди усіх чекають в ТРЦ «Любава». Початок об 11 годині.

14 серпня – день під назвою «Творчі та веселі». У батьків з дітлахами буде можливість створити багато цікавих речей своїми руками. Конкурси та ігри дозволять розкрити творчий потенціал у прикладномк мистецтві.

21 серпня на відвідувачів чекає день екологічного спрямування. Всі дії будуть спрямовані на виховання екосвідомості дітей та їх батьків. Цей день має назву «Ми любимо нашу планету».

І 28 серпня перед школою та садочком діти та їх батьки матимуть можливість просто відпочити насолоджуючись спілкуванням з улюбленими героями, а також відчути себе у їх «шкірі». В цей день «Улюблені герої» стануть ближчими.

Інформацію про «Family days» шукайте на сторінці vk.com/familydays2016

Нагадаємо, що на реалізацію грантового проекту «Family Days» було виділено 15 000 гривень із міського бюджету. Цьогоріч за рішенням Експертної ради гранти вибороло 11 учасників.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x