У Ватутіному затримали крадія велосипеда

У Ватутіному затримали крадія велосипеда

З веранди будинку раніше судимий чоловік викрав велосипед та подався навтьоки. Дії зловмисника помітила заявниця та зателефонувала до поліції. За годину крадія було затримано та доставлено до поліції. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

До чергової частини Звенигородського відділу поліції зателефонувала 47-річна жителька міста Ватутіне. Жінка повідомила, що невідома особа декілька хвилин назад викрала її велосипед. На місце події виїхала слідчо-оперативна група.

Як з’ясувалося, потерпіла перебувала в будинку, коли почула гуркіт. Виглянувши, вона побачила чоловіка, який виходив з подвір’я з її велосипедом. Жінка намагалась наздогнати його, але крадій утік на велосипеді.

Отримавши опис підозрюваного та украденого транспорту, правоохоронці розпочали пошуки правопорушника. Проїжджаючи містом, працівники поліції на вокзалі побачили схожого за описом чоловіка та велостранспорт, який украли. Підозрюваного запросили до відділу поліції для дачі показів. 36-річний раніше судимий чоловік розповів, що на крадіжку пішов заради власної наживи.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x