На Кам’янському підприємстві тренувалися гасити пожежу

На Кам’янському підприємстві тренувалися гасити пожежу

17 серпня на території ТОВ «Кам’янський елеватор», було проведено такі навчання, під час яких відпрацьовувалися варіанти гасіння пожежі, а також проведення рятування людей та організації евакуації з території матеріальних цінностей. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Управління ДСНС у Черкаській області.

Відповідно до тактичного задуму, всередині однієї із зерносушарок під час завантаження зерна виникла пожежа. Першими на боротьбу із вогнем стали члени добровільної пожежної дружини об’єкту. Використовуючи пожежний автомобіль, вони зуміли загальмувати розвиток пожежі. Водночас рятувальники Державної пожежно-рятувальної частини №9, які оперативно прибули на місце події, провели розвідку місця пожежі, де знайшли та винесли у безпечне місце умовного потерпілого працівника підприємства.

Усі учасники тренування зуміли відпрацювати практичні дії із застосуванням водних ресурсів об’єкту, а також проведення розвідки і виконання рятувальних робіт із евакуацією потерпілого.

До навчань, крім добровільної пожежної дружини об’єкту та пожежно-рятувальної частини, у відповідності до план залучення сил та засобів залучалися служби взаємодії району: відділ поліції, швидка медична допомога, районі електричні мережі та управління по експлуатації газового господарства.

Після закінчення навчання було проведено спеціальну нараду, під час якої дано експертну оцінку діям кожної служби.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x