В Умані ремонтують вулицю Незалежності

В Умані ремонтують вулицю Незалежності

Вулиця Незалежності (колишня назва – Жовтневої революції) є однією з головних вулиць Умані. Вона з’єднує дві частини міста і щодня зазнає значного навантаження через велику кількість транспорту, яка пересувається нею. Востаннє капітальний ремонт вулиці проводився наприкінці 1980-х років. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Уманського міськвиконкому.

– Роботи з поточного ремонту вулиці Незалежності почались у 2014 році. У 2015 році також було виконано ремонт певних ділянок дороги. Цього року за кошти міського бюджету буде відремонтовано 1750 кв. м дорожнього покриття. Загальна вартість робіт становить 750 тис. грн., – коментує в.о. начальника відділу житлово-комунального господарства Віталій Харченко.

Зараз триває фрезерування зношеного верхнього шару. На його місці буде нанесено двошарове асфальтне покриття. Також планують замінити 150 м бордюрів, які вже втратили естетичний вигляд.

Віталій Харченко також зазначив, що наприкінці серпня розпочнуться ремонтні роботи по вул. Козацькій (Будьонного) з облаштуванням тротуару по правій стороні. Зараз тривають тендерні процедури.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x