На Звенигородщині рятувальники ліквідували дві пожежі за добу

На Звенигородщині рятувальники ліквідували дві пожежі за добу

19 серпня о 22:30 до звенигородських рятувальників із села Чичиркозівка від місцевих жителів надійшло повідомлення про пожежу у нежилому будинку. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Управління ДСНС України в Черкаській області.

На місці події працювали рятувальники державної пожежно-рятувальної частини №7, які о 23:40 локалізували, а о 23:55 повністю ліквідували пожежу у будинку. Водночас, під час розвідки, рятувальниками на місці пожежі було виявлено тіло чоловіка. Як стало відомо, загиблий не мав постійного місця проживання й тривалий час використовував будинок для власних потреб. Причиною пожежі та загибелі чоловіка стала необережність під час куріння.

Вже о 1-й годині ночі з міста Ватутіне надійшло ще одне повідомлення про пожежу у надвірній споруді на вулиці Звенигородська. На місце пожежі було направлено 2 відділення рятувальників 7-ї державної пожежно-рятувальної частини, які о 03:00 ліквідували пожежу та запобігли її розповсюдженню на інші будівлі. Вогонь знищив покрівлю споруди та речі вжитку. Як і у попередньому випадку, причиною пожежі стала необережність під час куріння господаря.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x