Житель Кам’янки обікрав кафе

Житель Кам’янки обікрав кафе

З приміщення чоловік викрав ноутбук та алкогольні напої. Сума збитків встановлюється. Відкрито кримінальне провадження за статтею 185 Кримінального кодексу України. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП Черкаської області.

До чергової частини Кам’янського відділення поліції зателефонував 53-річний місцевий житель. Заявник повідомив, що невідома особа обікрала його кафе. На вказану адресу виїхала слідчо-оперативна група.

На місці події правоохоронці встановили, що зловмисник, пошкодивши вікно, проник у приміщення, звідти викрав ноутбук та алкогольні напої. Правоохоронці вилучили речові докази та сліди пальців рук, які на місці події залишив зловмисник. Перевіривши у базі даних відбитки пальців, правоохоронці встановили, що до даного правопорушення причетний 23-річний місцевий житель, який притягувався до відповідальності. За місцем проживання чоловіка правоохоронці виявили та вилучили викрадений ноутбук.

За даним фактом слідчим відділенням Кам’янського відділення поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x