У Золотоноші затримали квартирного злодія

У Золотоноші поліцейські спільно з потерпілим затримали раніше судимого 26-річного квартирного крадія з Черкас. Слідчим відкрито кримінальне провадження за статтею 185 Кримінального кодексу України і зловмиснику оголошено про підозру. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП Черкаської області.

Близько 17 години до чергової частини Золотоніського відділу поліції зателефонував 38-річний місцевий житель та повідомив про крадіжку. Чоловік розповів поліцейським: щойно, шляхом підбору ключів, до його оселі потрапила невідома особа, яка викрала ноутбук, планшет, золотий хрестик та срібну каблучку. Біля вхідних дверей у квартирі стоїть монітор від комп’ютера і до приміщення намагався зайти невідомий чоловік. Коли він побачив, що хтось є вдома, подався навтьоки.

Слідчо-оперативна група, що прибула за викликом, побачила потерпілого, який намагався наздогнати свого кривдника. Спільними зусиллями його затримали в одному із під’їздів сусіднього будинку, доставили до поліції для дачі показів. Ним виявився раніше судимий 26-річний житель Черкас. З його слів стало відомо, що він не працює і в такий спосіб заробляє на прожиття. Підібрав ключі від квартири, біля вхідних дверей склав викрадені речі. Спочатку виніс усе, що вміщалося в руки, а потім повернувся за іншою частиною викраденого.

Затриманому оголошено про підозру вирішується питання обрання міри запобіжного заходу. За даним фактом Золотоніським відділом поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x