Фестиваль тімбілдінгу «Summer challenge» відбувся в Черкасах

Фестиваль тімбілдінгу «Summer challenge» відбувся в Черкасах

Перший в Україні Фестиваль тімбілдінгу «Summer Challenge 2016» відбувся 24 серпня у День Незалежності у Долині троянд.

Як презентували організатори, фестиваль командотворення «Summer Challenge» – це перший приклад реалізації масштабного проекту силами активної громади м. Черкаси.

Захід складався із 5 основних подій: смачна прогулянка «ПІКНІК НА УЗБІЧЧІ», дитяча лабораторія розваг «РОЗУМАРІУМ», простір розвитку «NOVA», інтерактивна презентація учасників конкурсу громадських проектів «ЧЕРКАСИ. Я ЦЕ РОБЛЮ», тімбілдінг за участі команд бізнесу та влади «SUMMER CHALLENGE». Жителі міста, які сформують команди (у команді 5 осіб) також зможуть взяти участь у змаганнях. Учасники тімбілдінгу проходитимуть випробування на 25-ти локаціях згідно маршрутних листів.

Фестиваль тімбілдінгу «Summer challenge» відбувся в Черкасах

-Я представляю відразу 3 проекти. Перший – «В гостях у багатодітної родини» реалізовується організацією «Ротарі-клуб Черкаси» та радником мера Черкас Світланою Трофімовою. Проект полягає у тому, що багатодітні родини запрошують у гості відомих людей, які досягли успіху в тій сфері, що цікава дітям. З одного боку це сприяє розвитку світогляду, профорієнтації та мотивації членів родини, а з іншого – піднімає авторитет самої багатодітної сім’ї. Проект стартує у жовтні і ми плануємо охопити ним 20 родин, – коментує куратор проекту, заступник директора Компанії «Партнер» Наталія Лєвошина.
Два інши проекти – «Тактильні книжки для слабозорих дітей» та «Кольоровий світ» спрямовані на дитячу реабілітацію. Перший покликаний створити книжки ручної роботи для вихованців 2 дитячих садків та школи-інтернату для дітей з вадами зору. Книги розроблятимуть студенти факультетів дизайну вищих навчальних закладів Черкас, гуртків та реабілітаційних центрів. Що ж до другого проекту – він спрямований на тематичний декор комунальних дитячих лікувальних закладів. «Запустили» його ще навесні минулого року. За цей час встигли «розмалювати» неврологічне відділення дитячої обласної лікарні, кілька палат протитуберкульозного диспансеру. На черзі – дитячий садок №13 та дитяча стоматологія.

Ірина Коваль

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x