Поліція, міська рада, банкіри і журналісти змагалися у кмітливості та спритності

Поліція, міська рада, банкіри і журналісти змагалися у кмітливості та спритності

Справжній тімбілдінг для тих, хто готовий взяти на себе відповідальність і організувати разом подію національного значення у новому форматі пройшов у Долині троянд за підтримки черкаської міської ради. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Черкаської міськради.

Як і було анонсовано, захід складався із 5 основних подій: смачна погулянка «ПІКНІК НА УЗБІЧЧІ», дитяча лабораторія розваг «РОЗУМАРІУМ», простір розвитку «NOVA», інтерактивна презентація учасників конкурсу громадських проектів «ЧЕРКАСИ. Я ЦЕ РОБЛЮ», тімбілдінг за участі команд бізнесу та влади «SUMMER CHALLENGE».

Основним фестивалем був Summer Challenge 2016 – фестиваль тімбілдингу серед команд бізнесу та державних установ. У 25 локаціях змагалися 15 команд, серед яких команди Черкаської міської ради, телерадіокомпанії «ВІККА», «Ощадбанку», поліції, будівельного гіпермаркету «Епіцентр», федерації альпінізму та скелелазання й інші.

Команди протягом п’яти годин пройшли спортивні та психологічні випробування, демонстрували свої таланти у 25 видах змагань: долали скеледром, танцювали, малювали, переносили повне відро води на мотузках, долали водойму, балансували на гойдалці тощо.

Підсумовуючи всі результати, третє місце вибороли філія Черкаського обласного управління «Ощадбанку», на другому – команда Черкаської міської ради, а першими була команда Черкаської поліції, які показали найкращий час за сумою в усіх видах та отримали у нагороду 25 тисяч гривень.

Але цю нагороду вони передали переможцю конкурсу громадських проектів – «Черкаси. Я це роблю». У цьому конкурсі змагалися 25 соціальних проектів. І команда черкаських полісменів передала призовий сертифікат у 25 000 гривень для реалізації проекту «Тактильні книжки для слабозорих та незрячих дітей». Як з’ясувалося, для створення книжок з об’ємним зображенням, які можна читати руками закладено 10 000 гривень, тож було вирішено залишок суми передати на реалізацію проекту «Школа раннього особистісного розвитку».

Поліція, міська рада, банкіри і журналісти змагалися у кмітливості та спритності Генеральний директор провідної IT-компанії, засновник «FoodHacker», філантроп Віктор Євпак презентував проект, завдяки якому можна з точністю до секунди відстежувати рух громадського транспорту. Допоки це можливо, лише тролейбусів, оскільки власники маршруток чинять супротив таким нововведенням, тож було запропоновано підтримати звернення, яке розміщено на mapamagic.com, щоб всі перевізники міста долучилися до проекту.

Окрім презентації власного проекту пан Євпак вручив по 15 000 на реалізацію соціальних проектів, які набрали найбільшу кількість голосів, адже кожен міг проголосувати не лише завітавши на фестиваль, а й через інтернет. За підсумками такого голосування було визначено два переможця: «Я обираю успішне життя» та «Шлях до нової себе», які й отримали кошти на розвиток свого проекту.

Як зазначила організатор фестивалю «Summer Challenge» Ольга Касьянова, 25 років разом з нашою незалежністю змінювалася наша свідомість, і ми відчували себе українцями.
– Фестиваль – надав можливість відчути себе єдиною командою, а відсьогодні Черкаси одна команда. Хотілося, щоб це відчуття з’явилося у кожного з нас, – сказала пані Ольга.

Для наймолодших містян тут працював «Розумаріум» – фестиваль для дітей, на якому кожен мав можливість долучитися до різноманітних наукових дослідів: стати лікарем, для цього можна було попрактикуватися на іграшковому ведмедику – зробити оперативне втручання за допомогою відповідного хірургічного інструменту чи провести науковий експеримент, або ж проткнути повітряну кульку так, щоб вона залишилася цілою.

Надвечір учасників свята розважали виступи популярних гуртів: «ПЕЧВОРК», «8 И ЮЛЯ» та інші.

До відома про проекти-переможці:
Проект «Тактильні книжки для слабозорих та незрячих дітей» від Світлани Трофімової. Мета: створення тактильних книжок ручної роботи для слабозорих та незрячих дітей. Книжки будуть створюватись студентами факультетів дизайну, навчальних закладів міста Черкаси, вихованцями мистецьких гуртків позашкільних навчальних закладів, дитячих арт-студій.

Освітній громадський соціальний проект «Школа раннього особистісного розвитку» (ШОР) від Ірини Бондаренко – це створення альтернативної групи при садочку (ДНЗ) для звичайних дітей та діток з порушеннями розвитку (ДЦП, діти сонця, аутисти) з використанням досвіду та методик європейської системи дошкільної освіти.

Проект «Я обираю успішне життя» від БФ \”Час надії\”. Керівник проекту Лариса Когут прагне сприяти адаптації та професійній самореалізації в мирному житті демобілізованих учасників бойових дій (учасників АТО). Мета: мотивація вразливої групи суспільства до досягнення гармонії в сім’ї, подолання емоційних проблем в родині, реалізація себе в мирному житті; навчання основам ведення власної справи шляхом проведення тренінгів, консультацій, сімейних вечорів.

Поліція, міська рада, банкіри і журналісти змагалися у кмітливості та спритності Проект «Шлях до нової себе» – Анна Тарапата мріє вчити жінок захищатися від недоброзичливців не тільки за допомогою самооборони, а й психологічно, за рахунок позбавлення \”синдрому жертви\”.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x