В області нараховується 442 підприємці – ровесники Незалежності

В області нараховується 442 підприємці – ровесники Незалежності

Третій рік поспіль в головному управлінні ДФС у Черкаській області визначають та вітають ровесників Незалежності. За словами начальника головного управління ДФС у Черкаській області Максима Криштопи на сьогодні на обліку в державних податкових інспекціях Черкащини знаходяться 442 фізичні особи – підприємці 1991 року народження. 276 з їх числа чоловіки, решта, сто шістдесят шість – бізнес – леді. У 2015 році в регіоні працювало 390 ровесників Незалежності (241 чоловік та 149 жінок), у 2014 – 283. Про це \”Нова Доба\” дізналася в прес-службі ГУ ДФС в Черкаській області.

Зареєструвались у 1991 році і успішно працюють уже 25 років Василь Лушпіган з Городищенського району, Віра Петрова та Надія Фаранюк з Умані, Сергій Швайковський та Микола Кабалюк з Монастирища, Галина Варченко з смт.Маньківка.
У День Державного Прапора України народилась молодий підприємець зі Шполи Олександра Бурлака. У День Незалежності України святкуватимуть свій 25-й день народження Дана Рудоман з Монастирища та Максим Кириченко із Золотоноші.

Найбільша кількість підприємливої молоді обліковується в ДПІ у м. Черкасах (168 підприємців або 38 відс. від загальної кількості – минулого року було 146 або 37,4 відс.), Уманській (63 підприємця), Смілянській (75), Золотоніській (46) ОДПІ.
Також двадцять п’ять років поспіль плідно працюють на благо України 189 підприємств Черкащини. Найбільше сумлінних ровесників Незалежності в обласному центрі – 81.

В органах фіскальної служби Черкаської області працює 47 ровесників Незалежності.
Керівник фіскальної служби області адресував особливі слова привітання і вдячності своїм колегам, підприємствам та молоді, народжених знакового для нашої країни року. Він побажав іменинникам здоров’я, життєвої наснаги, достатку, щедрої долі та успіхів в усіх добрих справах і починаннях.

Він зазначив, що напередодні Дня Незалежності України збір доходів зведеного бюджету перетнув чотирьохмільярдну позначку та подякував платникам податків і зборів Черкащини за співпрацю і за відповідальне ставлення до сплати податків.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x