У Кам’янці молодь провела холі-фест

У Кам’янці молодь провела холі-фест

Чи можна провести літо в невеликому містечку яскраво та незабутньо? Виявляється, що так. Це доводить громадська організація «Молодіжне об’єднання Нове покоління Кам’янщини», яке третій рік поспіль влаштовує в нашому місті Холі-фест.

У Кам’янці молодь провела холі-фест

Холі – це суха індійська фарба натурального походження. Мистецтво «обкидатися фарбами» зародилося дуже давно, а в Україні з’явилося відносно недавно, але швидко набирає популярності. З кожним роком збільшується і кількість охочих кам’янчан взяти участь у фесті. Приємно зазначити й те, що на захід люди приходили цілими сім’ями. Міський стадіон, де проводилося дійство, на вечір став по-справжньому радісним, яскравим та незабутнім місцем.
Висловлюємо вдячність за допомогу в організації та проведенні свята депутату Черкаської обласної ради Сергію Воронову та молодіжній організації «YoungLife» (керівник – Паша Юрик).

У Кам’янці молодь провела холі-фест

Наступного року холі-фест буде проходити у новому форматі, що має подарувати ще більше вражень. Тож, закуповуймо білі футболки і чекаємо чергового літа!

У Кам’янці молодь провела холі-фест

Антон ЮРЧЕНКО, голова ГО «Молодіжне об’єднання Нове покоління Кам’янщини»

Фото
Олександр КУЩЕНКО

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x