Черкащан запрошують на молебень за загиблими воїнами

Черкащан запрошують на молебень за загиблими воїнами

29 серпня о 10.00 відбудеться у Свято-Троїцькому соборі відбудеться молебень за загиблими воїнами та покладання квітів до пам\’ятника Борцям за волю України. Про це на своїй сторінці у соціальній мережі пише відома черкаська волонтерка Оксана Циганок.

– 23-29 серпня 2014 року стали чорними днями для нашого народу… Іловайськ став для сучасних українців символом трагедії, де одночасно загинули сотні, поранені тисячі українських патріотів. Розстріляні з «Градів», танків, мінометів, автоматів тисячі життів… Тисячі чоловіків не повернуться ніколи до своїх домівок, матерів, дружин… Вони загинули за наше майбутнє, за наші сім’ї, за нашу країну, за наших дітей! – пише Оксана Циганок. -Я закликаю всіх черкащан, атовців, волонтерів прийти і помолитися за наших солдат, які виборювали і виборюють незалежність для всіх нас!

29 СЕРПНЯ о 10.00 відбудеться МОЛЕБЕНЬ ЗА ЗАГИБЛИХ ВОЇНІВ у Свято-Троїцькому соборі та покладання квітів до пам\’ятника Борцям за Незалежність України.
Прошу прийти і вшанувати пам\’ять про загиблих Героїв, поки ми про них пам’ятаємо – вони живі!

– Також звертаюся до волонтерів, атовців, які проживають в містах та селищах Черкаської області провести на місцях День пам’яті загиблих в Іловайській битві.
На заході прошу не використовувати партійну символіку, а українські прапори пов’язати чорною стрічкою, – закрикає волонтерка.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x