Черкащанин відкрито крав мобілки

Черкащанин відкрито крав мобілки

Правоохоронці затримали зловмисника, який відкрито заволодів мобільними телефонами місцевих жителів. Збитки, завдані потерпілим, – близько 4 000 гривень. Наразі телефони вилучили та повернули власникам.

Про це «Нову Добу» поінформували в прес-службі СЗГ УМВС України в Черкаській області.

До Придніпровського райвідділу міліції звернулося двоє місцевих жителів із заявою про пограбування. Зі слів потерпілих правоохоронці дізналися про те, що молоді люди втратили свої телефони при схожих обставинах. До них підходив незнайомий чоловік та просив зателефонувати. Отримавши телефон, відразу кидався навтьоки. Схожість способу вчинення та опису грабіжника наштовхували правоохоронців на думку, що до скоєння пограбувань причетна одна й та сама особа.

Розпочалися пошуки зловмисника. Проведені оперативно-розшукові заходи дали свої результати. Протягом декількох годин були знайдені викрадені телефони та самого грабіжника. Ним виявився 27-річний раніше судимий місцевий житель. Чоловік затриманий та доставлений до райвідділу міліції. Він розповів, що останнім часом ніде не працював і в такий спосіб вирішив підробити.

Наразі за даним фактом слідчим відділом Придніпровського районного відділу міліції відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 186 Кримінального кодексу України (грабіж). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x