У Черкасах вшанували пам\’ять жертв Іловайської трагедії

У Черкасах вшанували пам\’ять жертв Іловайської трагедії

У Свято-Троїцькому соборі Черкас відслужили молебень за загиблими два роки тому під Іловайськом. Після молебню воїни АТО, волонтери, священнослужителі, представники влади поклали квіти до нещодавно відкритого пам\’ятника генералу-прикордоннику Ігорю Момоту та до монументу «Борцям за волю України». Про це «Нова Доба» дізналася з сайту УНН-Центр.

«Найбільше мене обурює те, що кожна нова влада намагається переписати історію «під себе», щось замовчуючи, щось возвеличуючи, прагнучи при цьому використати історію собі на користь. Ми маємо розповісти людям правду, розповісти усе, як було. І сьогодні ті, хто вижили в тій трагедії під Іловайськом, ті, хто залишиться живий після цієї війни з російським агресором, мають розповісти всю правду, щоб її ніхто не міг приховати», − сказала відома у Черкасах волонтерка Оксана Циганок.

На вшануванні пам\’яті загиблих були присутні народний депутат України Олег Петренко, голова Черкаської ОДА Юрій Ткаченко, перший заступник голови ОДА Віталій Коваль, заступник міського голови Черкас, учасник АТО Геннадій Шевченко, начальник управління культури Черкаської ОДА Олег Островський, головний архітектор області Василь Дмитренко, священнослужителі УПЦ (КП), учасники АТО.

Додамо, що під Іловайськом загинуло троє черкащан.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x