Напередодні Дня Знань для першокласників Черкаського району влаштували концерт

Напередодні Дня Знань для першокласників Черкаського району влаштували концерт

29 серпня 2016 року в залі засідань Черкаської районної ради о 10-ій годині відбулася святкова програма для дітей з багатодітних та малозабезпечених сімей. За традицією, напередодні 1-го вересня голова комітету багатодітних та малозабезпечених дітей Вурсіченко Ніна Миколаївна, спільно з комунальним закладом районним організаційно-методичним центром народної творчості відділу культури і туризму, організували святковий концерт для першокласників району. «Нова Доба» про це дізналася в Черкаській РДА.

На початку святкової програми заступник голови Черкаської райдержадміністрації – Петро Володимирович Коренюк та заступник голови Черкаської районної ради — Сергій Олексійович Степанюк поздоровили та привітали майбутніх школярів з наступаючим святом першого дзвоника. До поздоровлень долучилися і гості свята: представник народного депутата Голуба Владислава Володимировича — Леся Ковальчук, голова Черкаської молодіжної організації «Сини Черкащини» — Сергій Лимар, та спонсор свята компанія «Манеж», яка підготувала кожному з дітей подарунок у вигляді шкільних ранців.

Святкову програму, за участю солістів Білозірського центру культури і дозвілля, Степанківського та Червонослобідсьокго Будинків культури підготували працівники районного органіаційно-методичного центру народної творчості.
Святкову атмосферу для дітвори створили, як пісенні так і танцювальні номери. Дітвора ж, яка була присутня на святі мала змогу взяти участь в розгадуванні загадок на шкільну тематику.
По закінченню святкової програми голова комітету Вурсіченко Ніна Миколаївна всім присутнім мамам та дітям вручила продуктові та канцелярські набори.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x