Драбівський охоронець обікрав ферму, де працював

Драбівський охоронець обікрав ферму, де працював

Чоловік викрав декілька мішків комбікорму та трьох поросят. Сума збитків перевищує 1 000 гривень. Крадій навіть і не підозрював, що за декілька днів до нього додому завітають правоохоронці.

Про це «Новій Добі» повідомили в прес-службі СЗГ УМВС України в Черкаській області.

До Драбівського райвідділу міліції з заявою про крадіжку звернувся 39-річний житель Драбова. Чоловік повідомив, що з ферми зникло два мішки комбікорму та троє поросят. Опитавши працівників ферми міліціонери дізнались, що крадіжки були вчинені протягом декількох останніх днів.
Здійснюючи подворовий обхід працівники міліції дізнались, що місцеві жителі нещодавно бачили чоловіка, який ходив по селищу та продавав поросят.

Встановивши словесний портрет крадія та місце його проживання, правоохоронці направились до зловмисника додому. Побачивши на своєму порозі людей у формі чоловік зрозумів, що його викрито й відразу в усьому зізнався. Крадієм виявився 60-річний місцевий житель, який працював охоронцем на фермі звідки і було скоєно крадіжку.

За цим фактом слідчим відділенням Драбівського райвідділу міліції відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Санкція цієї статті передбачає позбавленням волі на строк до п’яти років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x