Двоє жителів Христинівщини побили і пограбували попутника

Двоє жителів Христинівщини побили і пограбували попутника

Двоє раніше судимих жителів одного із сіл Христинівського району в судньому селі вночі пограбували хлопця. Протягом доби їх причетність встановили, тож вони дають свідчення, за даним фактом відкрито кримінальне провадження за статтею 186 Кримінального кодексу України. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

До чергової частини Христинівського відділення поліції зателефонував 23-річний житель одного із сіл району та повідомив про пограбування. Він розповів поліцейським, що невідомі на мотоциклі його побили та викрали рюкзак, в якому були мобільний телефон, ноутбук та веб-камера.

Правоохоронці встановили, що напередодні, близько першої години ночі потерпілий повертався додому. На автобусну зупинку на мотоциклі під’їхали двоє невідомих. Попросили показати, де місцевий клуб і запропонували його підвезти додому. Напівдорозі чоловіки зупинили мотоцикл, побили хлопця та викрали його майно. За описом транспортного засобу поліцейські встановили його господаря та пасажира нічної пригоди. Ними виявилися раніше судимі 19- та 23-річний жителі сусіднього села. Їх було доставлено до поліції для дачі показів. Молодики зізналися, що побачивши вміст рюкзака, коли потерпілий відкривав його на зупинці, вирішили пограбувати.

За даним фактом слідчим відділом Христинівського відділення поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років. Триває слідство.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x