На Лисянщині та в Черкаському районі гасили пожежі у надвірних спорудах

На Лисянщині та в Черкаському районі гасили пожежі у надвірних спорудах

31 серпня о 14:30 до Служби порятунку «101» Лисянського району із села Босівка надійшло повідомлення про пожежу в надвірній споруді на вулиці Ястребцова. Займання виявили сусіди, які одразу стали на боротьбу із вогнем та водночас вивели із палаючої будівлі худобу. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Управління ДСНС у Черкаській області.

Загорання ліквідували рятувальники Лисянської пожежно-рятувальної частини, які також запобігли поширенню вогню на поруч розташований гараж та житловий будинок.

За попередніми даними, причиною пожежі стало коротке замкнення в електромережі. Вогонь частково знищив перекриття споруди, а також 3 тонни сіна, яке зберігалося в горищному приміщенні будівлі.

Вчора у селі Будище Черкаського району, де загорілося горище надвірної споруди по провулку Комарова.

Пожежу впродовж години було ліквідовано силами добровільної пожежної дружини птахофабрики «Перемога нова» із села Будище та місцевої пожежної команди села Мошни.

За попередніми даними, причиною пожежі стало коротке замикання електропроводки. У результаті пожежі вогнем частково знищено покрівлю та перекриття, а також речі домашнього вжитку, які знаходилися всередині.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x