Генадій Бобов продовжив гарну традицію допомоги багатодітним

Генадій Бобов продовжив гарну традицію допомоги багатодітним

Ось уже декілька років поспіль Черкаське обласне об’єднання багатодітних сімей проводить в обласному центрі Свято школяра. На нього запрошують дітей із багатодітних малозабезпечених сімей різних районів області.

Дітлахи Шполянського району мають нагоду щорічно бувати на святі завдяки допомозі народного депутата Геннадія Бобова. Тож і нині захід відвідали 22 дитини, учні 1-4-х класів.

«Діти неабияк задоволені культурною програмою свята. Вони побували на ігрових майданчиках, в Черкаському зоопарку, а наприкінці заходу отримали в подарунок шкільні рюкзаки з різноманітним приладдям, – розповідає голова Шполянського районного об’єднання Катерина Василівна Нікуленко. – Ми, багатодітні матері, щиро вдячні організаторам заходу та шановному Геннадію Борисовичу Бобову, який не забуває про наші потреби, постійно піклується про дітей із малозабезпечених сімей і вже багато років надає транспорт, щоб можна було завітати на Свято школяра».

«Традиції допомоги дуже важливі. Особливо коли це стосується дітлахів, які найбільше цього потребують. У нинішні важкі часи треба намагатися всіляко примножувати радість і щастя навколо. Мені б дуже хотілося, щоб кожен депутат, кожна людина, яка може чимось посприяти, запровадила для оточуючих хоча б декілька подібних заходів. Але, на жаль, багато хто з наших можновладців живуть або за принципом «моя хата скраю», або ж згадують про людей тільки напередодні виборів. Сподіваюся, нашому суспільству все-таки вдасться переломити цю тенденцію», – зазначив народний депутат Геннадій Бобов.

Сергій Лісовський

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x