Черкащанина вбили за перемогу в армреслінгу

Черкащанина вбили за перемогу в армреслінгу

В Черкаському районі чоловіки, будучи добре напідпитку, забили до смерті 33-річного жителя села Софіївка. Невмотивована жорстокість трьох зловмисників забрала життя людини, залишивши дружину вдовою, а двох маленьких донечок – сиротами.

Про це «Новій Добі» повідомили в СЗГ УМВС України в Черкаській області.

Близько 8 ранку до чергової частини Черкаського райвідділу міліції надійшло повідомлення про те, що на території недіючої пристані на березі річки Рось рибаки виявили мертвим чоловіка. На місце події було направлено слідчо-оперативну групу райвідділу та експертно-криміналістичну лабораторію.
Огляд місця пригоди, висновок судово-медичної експертизи вказував на те, що смерть потерпілого мала насильницький характер.

Шляхом здійснених оперативно-розшукових заходів працівники міліції встановили, що за кілька днів до трагічних подій в одному із барів села Софіївка люди бачили загиблого. Він відпочивав у компанії трьох чоловіків – жителів сусідніх сіл. Працівниця закладу розповіла, що між ними виник конфлікт, який чоловіки продовжили на вулиці і в бар не поверталися. Правоохоронці встановили всіх учасників застілля та їх місцезнаходження.
27-річний та двоє 26-річних чоловіків були затримані наступного дня в селі Геронимівка. Вони не працюючі, раніше судимі за вчинення крадіжок.

Під час розмови з слідчим молодики розповіли, що прийшли в бар уже напідпитку, там продовжили застілля. Згодом підсіли до чоловіка за сусіднім столиком, познайомились та добре випили. Розваги продовжили змаганням «на руках». Коли він виграв, суперника це обурило, між ними зав’язалася сварка. Разом з товаришами переможений вирішив провчити переможця, тому вивів його з закладу та почав бити.

Потім чоловіки посадили бідолаху в коляску мотоцикла і повезли до будинку одного із них. Там продовжили знущання, після чого непритомного вивезли на малолюдний берег річки. Ще били, коли побачили, що не рухається, намагались втопити.

Як розповів виконуючий обов’язки заступника начальника Управління, начальник кримінальної міліції УМВС полковник міліції Володимир Голубош, зловмисники намагалися приховати сліди злочину. Весь одяг потерпілого спалили, самого його хотіли втопити, але завадила крига. Мотоцикл заховали в лісопосадці за кілька кілометрів від місця вчинення злочину. Протягом двох днів правоохоронцям віддалося встановити та затримати осіб причетних до вчинення вбивства. Знайшли їх вчасно, адже всі три учасника збиралися від’їхати до Росії, щоб переховуватися від слідства.

Слідчим відділенням Черкаського райвідділу міліції відкрито кримінальне провадження за п.12 ч.2 ст. 115 Кримінального кодексу (умисне вбивство, вчинене за попередньою змовою групою осіб). Вилучені речові докази. Нещадні вбивці знову сядуть на лаву підсудних, тепер їм загрожує покарання від десяти до п\’ятнадцяти років або довічне позбавлення волі.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x