В Умані пожежа охопила 2 гектари території

В Умані пожежа охопила 2 гектари території

О 13:00 виникла пожежа сухої трави на відкритій території на вулиці Визволителів у місті Умань. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Управління ДСНС у Черкаській області.

Силами чергового караулу уманської державної пожежно-рятувальної частини та добровільної пожежної дружини фабрики «Світ меблів» пожежу о 14:25 було локалізовано, а о 16:20 повністю ліквідовано.
Вогнем знищено усе живе на площі 2 гектари.

За аналогічних обставин також сталися дві пожежі на відкритій території у Черкаському районі. Майже одночасно повідомлення про загорання сухої трави надійшло із сіл Свидівок та Дубіївка. В обох випадках силами рятувальних підрозділів та місцевих пожежних команд кожну з пожеж було ліквідовано та недопущено подальшого поширення вогню.

Аналогічні випадки сталися цього дня також у Шполянському та Драбівському районах.

У звʼязку з тим, що в Черкаській області триває спекотний пожежонебезпечний період, і лише за останню добу вогнем пройдено площу у 3 гектари сухої рослинності, Управління ДСНС України у Черкаській області звертається до громадян з проханням дотримуватись елементарних правил пожежної безпеки. Ми нагадуємо: незначне займання може спричинити масштабну пожежу та призвести до значних матеріальних збитків, а іноді й людських жертв.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x