У Золотоніському районі син намагався вбити свою матір

У Золотоніському районі син намагався вбити свою матір

Слідчим відділом Золотоніського ВП ГУНП в Черкаській області завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом вчинення замаху на вбивство. Про це «Нова Доба» дізналася у Золотоніській міжрайонній прокуратурі.

Досудовим розслідуванням встановлено, що в червні цього року житель Золотоніського району, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння вчинив закінчений замах на свою матір.

Прийшов додому і почав сваритися з матір’ю. Чоловік почав махати руками, намагаючись вдарити матір, після чого схопив сокиру і наніс удар тупим кінцем сокири по голові жінки.

Та відразу вибігла на вулицю, щоб втекти, однак син її наздогнав її. Постраждала втратила свідомість та впала на землю, а син, наніс матері ще не менше двох ударів в голови та ноги.

Жінці діагностували згодом тілесні ушкодження у вигляді травми голови з вдавленим переломом лівої тім’яної кістки, ушкодженням твердої мозкової оболонки, забоєм головного мозку, травму правої нижньої кінцівки з переломом обох кісточок правого гомілково-ступневого суглобу, рану шиї.

Після вчиненого чоловік заніс поранену матір до будинку, поклав на ліжко та вкрив ковдрою. На щастя, до домоволодіння приїхали родичі потерпілої та їй надали кваліфіковану медичну допомогу.

Обвинувальний акт за вказаним фактом 30 серпня направлено до Золотоніського міськрайонного суду, вбивці загрожує покарання у вигляді позбавлення волі.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x