В Черкасах виявили автомобіль з перебитим номером кузова

В Черкасах виявили автомобіль з перебитим номером кузова

За один тиждень працівники Територіального сервісного центру МВС 7141, що в місті Черкаси, спільно з фахівцями експертної служби МВС Черкаської області виявили три випадки незаконної спроби перереєстрації автомобілів. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Черкаського регіонального сервісного Центру МВС.

2 вересня до ТСЦ МВС 7141 звернувся житель міста Гребінка з питання перереєстрації по договору купівлі-продажу автомобіля Volkswagen Passat. Під час дослідження транспортного засобу експертами було встановлено, що номер кузова змінювався не в умовах заводу виробника, тобто «кустарно».

Автомобіль та надані документи передано до відділу поліції ГУНП в Черкаській області.

Автовласників просять перед укладанням угоди купівлі-продажу ТЗ звертатися за консультацією до фахівців ТСЦ та до фахівців експертної служби МВС для огляду транспортного засобу, з метою перевірки за Єдиним державним реєстром МВС та автоматизованою базою даних про розшукувані транспортні засоби, а також для звірення ідентифікаційних номерів та їхніх складових частин автомобіля з номерами, зазначеними в реєстраційних документах.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x