Житель Шполи украв машину у сусіда по палаті

Житель Шполи украв машину у сусіда по палаті

Крадієм виявився раніше судимий 19-річний житель Шполи, який був сусідом потерпілого по палаті. Зловмисник вкрав у чоловіка гаманець, ключі від автівки та автомобіль. Слідчими Черкаського відділення поліції відкрито відразу два кримінальних провадження. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

До Черкаського відділення поліції звернувся 41-річний житель одного із сіл Жашківського району, який повідомив про крадіжку 300 гривень і машини. Потерпілий розповів, що проходить курс лікування в одній із лікарень району. З палати при невідомих обставинах зник його гаманець, ключі від автівки та автомобіль, який був припаркований біля лікарні.

Їдучи на на виклик, правоохоронці на обочині дороги в кущах виявили автомобіль потерпілого. Автівка потрапила в ДТП. Спілкуючись з можливими свідками, дізналися, що того вечора, коли сталася крадіжка, однин із відвідувачів лікарні був у стані алкогольного сп’яніння та крутився біля автомобіля заявника. Ним виявився сусід по палаті потерпілого, раніше судимий 19-річний житель Шполи. Юнака доставили до поліції для дачі показів. Розуміючи, що його викрито, хлопець зізнався у вчиненому. Звинувачує у всьому горілку, говорить, що хотів тільки покататися на машині, але не впорався з керуванням та з’їхав у кювет.

Транспортний засіб вилучено. За даним фактом відкрито два кримінальних провадження за частиною 1 статті 185 (Крадіжка) та частиною 2 статті 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Санкція статтей передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до десяти років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x