На Уманщині дідусь замовив убивство своєї співмешканки та її сина

На Уманщині дідусь замовив убивство своєї співмешканки та її сина

Прокуратура області здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за ознаками умисного вбивства, вчиненого на замовлення. Про це «Нова Доба» дізналася від Черкаської обласної прокуратури.

71-річний житель Уманського району за вбивство двох людей обіцяв винагороду у розмірі 25 тисяч гривень. Чоловік бажав смерті своїй співмешканці та її сину.

Працівники прокуратури Черкаської області та ГУ НП в Черкаській області імітували обстановку злочину та інсценували вбивство 44-річного сина співмешканки, відзнявши це на камеру мобільного телефона.

Після ознайомлення із зображеннями замовник, будучи впевненим у тому, що син його співмешканки вбитий, намагався передати виконавцю частину обіцяної винагороди, але був затриманий правоохоронцями «на гарячому».

На цей час тривають слідчі та процесуальні дії, вирішується питання про повідомлення правопорушнику про підозру у вчиненні злочину та обрання йому запобіжного заходу.

Довідково: за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 14, ч. 4 ст. 27, п. 11 ч. 2 ст. 115 КК України, особі, яка вчинила кримінальне правопорушення, загрожує покарання у вигляді позбавлення волі від 10 до 15 років або довічне позбавлення волі.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x