Висока та надзвичайна пожежна небезпека утримується в черкаських лісах

Висока та надзвичайна пожежна небезпека утримується в черкаських лісах

У зв’язку з сухою, спекотною без опадів погодою в області в найближчі дні утримається висока (4 класу) та надзвичайна (5 класу) пожежна небезпека, інформують в Черкаському обласному центрі з гідрометеорології.

У державних лісових господарствах області встановлено цілодобове чергування, з метою оперативного виявлення та гасіння лісових пожеж.
Нагадуємо, що під час надзвичайної пожежної небезпеки вступає в силу заборона відвідування громадянами лісів та в’їзду до зелених масивів транспортних засобів. Заборона діє для всіх, окрім працівників державної лісової охорони. Доступ до лісів обмежується згідно розпорядження Черкаської ОДА №72 від 1.04.2014 «Про заходи щодо запобігання виникненню лісових пожеж та дотримання вимог правил пожежної безпеки в лісах області на 2014-2016 роки».
Протягом цьогорічного пожежонебезпечного періоду виявлено та притягнуто до адміністративної відповідальності за порушення правил пожежної безпеки в лісах 67 особи, накладено та сплачено штрафів на загальну суму 2414 грн.

З огляду на вищезазначене, лісівники звертаються до мешканців області з проханням утриматися від відвідин лісових масивів, а також від використання відкритого вогню в лісах та прилеглих територіях.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x