Майже п’ять тисяч витягів із ДЗК черкащани замовили через Інтернет

Майже п’ять тисяч витягів із ДЗК черкащани замовили через Інтернет

Онлайн-послугою «Замовлення витягу з Державного земельного кадастру» в Черкаській області скористалося вже 4944 особи. Це шоста позиція серед областей України.
Усе більше жителів Черкащини пересвідчуються в зручності електронної послуги, яку запровадили торік у липні. Найактивніше цією онлайн-послугою користуються жителі Корсунь-Шевченківського району – 2490 замовників, Уманського (420), Тальнівського (365) й Смілянського – (333) районів. Найменше замовили витягів із ДЗК через Інтернет у Маньківському районі, Каневі й Золотоноші. Однак у деяких районах значно покращилися показники за останні три місяці. Так, коли станом на 9 червня в Лисянському районі було лише 2 онлайн-замовлення, то на сьогодні – 103, у Христинівському за цей час кількість електронних звернень за витягом збільшилася з 58 до 148, на Чорнобаївщині – з 57 до 145. «Нова Доба» про це дізналася в ГУ Держгеокадастру в Черкаській області.

Електронний сервіс замовлення витягу з Державного земельного кадастру про земельну ділянку працює на офіційному веб-сайті Державної служби України з питань геодезії, картографії та кадастру http://map.land.gov.ua (у розділі «Публічна кадастрова карта»). Сервіс дозволяє здійснити оплату за допомогою електронного платіжного засобу й замовити одержання витягу в будь-якому зручному для заявника центрі надання адміністративних послуг.

Онлайн-послуга «Замовлення витягу з Державного земельного кадастру» діє задля зручності громадян, адже надання витягу з ДЗК – одна з найпоширеніших послуг землевпорядної служби.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x