У Ватутіному поліція ловила боржника

У Ватутіному поліція ловила боржника

Зловмисником виявився раніше судимий 25-річний житель Ватутіного, який ще в травні купив мобільний телефон у малознайомого чоловіка, і не повернув кошти. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за статтею 190 Кримінального кодексу України. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

До чергової частини Звенигородського відділу поліції звернувся 28-річний житель одного із сіл Звенигородського району і повідомив про шахрайство. Він розповів поліцейським, що хотів продати свій мобільний телефон за 500 гривень. Клієнта уому порадила знайома. Покупець у травні, отримавши річ, попросив відстрочити на декілька днів виплату коштів. Потерпілий більше трьох місяців чекав борг. Коли зрозумів, що покупець ігнорує його та переховується, звернувся до поліції.

Раніше судимий 25-річний житель Ватутіного. Коли молодик зрозумів, що його розшукує поліція, почав переховуватися. Оперативники влаштували засідку і затримали підозрюваного неподалік місця його проживання та доставили до поліції для дачі показів. З його слів стало відомо, що він нібито борг збирався віддати, але чому переховувався – так і не пояснив.

Речовий доказ вилучено. За даним фактом Звенигородським відділом поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України. Заволодіння чужим майном шляхом обману карається штрафом до п’ятдесяти неоподаткованих мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або обмеженням волі на строк до трьох років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x