Спецпризначенці звільняли із заручників 5-річного хлопчика

Спецпризначенці звільняли із заручників 5-річного хлопчика

Учора близько 12-ї години дня патрульні отримали тривожне повідомлення: 5-річна дитина знаходиться в полоні батька, який погрожує вбити ножем і себе, і сина. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби патрульної поліції Черкас.

Не гаючи ні хвилини, патрульні виїхали на вулицю Колгоспну. Дорогою сповістили про подію слідчо-оперативну групу відділу поліції.

Коли приїхали, на місці вже чекали медики.

Хвіртка та ворота були замкнені, а з будинку доносився голосний дитячий плач. Тоді патрульні перелізли через паркан, щоб потрапити на подвір`я. Інспектор роти спробував поговорити з чоловіком, але той не йшов на контакт. Тим часом поліцейський патруль оглянув територію біля будинку.

Оскільки ситуація ставала ще більш напруженою, патрульні поліцейські та слідчі прийняли рішення викликати групу швидкого реагування «КОРД».

Щойно приїхали спецпризначенці, створили оперативний штаб та почали штурм будинку. Завдяки спільним, професійним та злагодженим діям, дитину вдалося врятувати, а чоловіка затримати. Зараз ним займаються слідчі та працівники психіатричної лікарні.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x