За рік кількість вбивств на Черкащині зменшилась майже на третину

За рік кількість вбивств на Черкащині зменшилась майже на третину

Протягом минулого року вчинення умисних вбивств на території Черкаської області зменшилось майже на третину (2013 р. – 51, 2012 р. – 71).

Про це «Новій Добі» повідомили в прес-службі прокуратури Черкаської області.

Зокрема, прокурорами до суду скеровано 55 обвинувальних актів за ст. 115 КК України (умисне вбивство). Судами з постановленням вироків розглянуто 49 кримінальних проваджень, злочинців засуджено до покарання у вигляді від 7 до 14 років позбавлення волі.

Також завдяки скоординованій діяльності правоохоронних органів вдалося попередити вчинення двох умисних вбивств на замовлення.
Так, житель міста Канева замовив за 19 тис. грн. вбивство свого конкурента по підприємницькій діяльності, заплативши виконавцю аванс у сумі 4 тис. грн. Однак, в подальшому, його було затримано працівниками міліції. Вироком апеляційного суду Черкаської області «замовника» засуджено до 8 років позбавлення волі.

Протягом цього року на території Черкаської області скоєно 13 умисних вбивств, всі злочини розкриті. До суду вже направлено 3 обвинувальні акти, по іншим тривають розслідування.
Минулого і цього року підрозділами УМВС України в Черкаській області розшукано 79 безвісно зниклих громадян.
Фактів викрадення людей на території області не зареєстровано.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x