У Черкасах між собою змагалися спортсмени-рятувальники

У Черкасах між собою змагалися спортсмени-рятувальники

13 вересня на спортивному майданчику 19-ої Державної пожежно-рятувальної частини першого Державного пожежно-рятувального загону по охороні ПАТ «Азот» рятувальники провели змагання, присвячені Дню рятівника. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Управління ДСНС у Черкаській області.

Участь у змаганнях взяли чотири найкращі колективи області, серед яких команда Управління ДСНС, 1-й та 2-й Державний пожежно-рятувальний загін та команда аварійно-рятувального загону спеціального призначення. Турнірні змагання проходили з міні-футболу, пляжного волейболу та дартсу.

Традиційно, перед початком команди вишикувались на фасаді пожежно-рятувальної частини. З привітальним словом, до спортсменів звернувся перший заступник начальника Управління ДСНС України у Черкаській області Сергій Озеран, який побажав досягнень та успіхів, не лише на спортивних майданчиках, але й у повсякденному житті. А також наголосив, що в рятувальній службі працюють фізично загартовані та вправні фахівці, які постійно готові прийти на допомогу та ліквідувати надзвичайну ситуацію. Допомагають їм у цьому щоденні тренування, і змагання.

Пари суперників було визначено сліпим жеребом. Запекла боротьба точилася на всіх майданчиках, але в напруженій безкомпромісній боротьбі перемогу у футбольному турнірі святкувала команда Управління. Фаворитами у пляжному волейбольному протистоянні стали спортсмени аварійно-рятувального загону спеціального призначення. Кращим гравцем у дартс став працівник 1-го Державного пожежно-рятувального загону Денис Белашов.

Команди були нагороджені почесними грамотами. Подякувавши керівництву загону по охороні ПАТ «АЗОТ» за відмінно підготовлені майданчики, головний секретар змагань Цівина В.А. наголосив, що змагання, попри напружений характер, пройшли в дружній теплій атмосфері.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x