Патрульні вгамували черкащанина, який скривдив свою дружину

Патрульні вгамували черкащанина, який скривдив свою дружину

Учора, близько 23-ї години, на провулку Софії Ковалевської чоловік намагався вдертися до будинку, вибиваючи вікна. Жінка, яка знаходилась всередині, одразу викликала 102. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби патрульної поліції Черкас.

Екіпаж патрульної поліції за декілька хвилин прибув на місце виклику. Вгамувавши чоловіка, що відчайдушно намагався потрапити до будинку, інспектори під час спілкування із заявницею дізналися додаткові обставини події. Після декількох чарок алкоголю чоловік почав бити свою жінку, яка за йе вигнала його з дому.

Під час спілкування заявниці та патрульних чоловік почав поводитися неадекватно, не зауваження патрульних не реагував. Після неодноразових попереджень до громадянина було застосовано фізичну силу та кайданки. На нього було складено протокол затримання та протокол за ст. 185 КУпАП (злісна непокора поліцейському).

Через короткий час чоловік усвідомив, що поводився неправильно та подякував патрульним за проявлену толерантність та рішучі дії щодо ситуації.

Управління патрульної поліції у місті Черкаси нагадує громадянам про необхідність виклику «102», якщо ви стали жертвою сімейного насильства.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x