Проект «Черкаси спортивні» представили у Долині Троянд

Проект «Черкаси спортивні» представили у Долині Троянд

У рамках святкування 730-ої річниці з дня заснування міста Черкаси у Долині троянд відбувся проект «Черкаси спортивні». У ньому було представлено більш ніж 30 видів спорту. Про це «Нова Доба» дізналася від Департаменту освіти і гуманітарнгої політики ЧМР.

Свято розпочалося святковою ходою за участю черкаських спортсменів. Очолили ходу спорту вихованці комплексної дитячо-юнацької спортивної школи «Вулкан». У школі працюють відділення бокс, кікбоксінг, тхеквандо та військово спортивного багатоборства.

Проект «Черкаси спортивні» представили у Долині ТрояндПроект «Черкаси спортивні» представили у Долині Троянд Слідували вихованці комплексної дитячо-юнацької спортивної школи №2. У закладі працює шість відділень: велоспорт, стрільба з лука, стрільба кульова, триатлону, плавання і фехтування.

«Ярмарок спорту» щиро привітав футболістів з дитячо-юнацької спортивної школи «Дніпро-80» Черкаської міської ради та учні-спортсмени комплексної дитячо-юнацької спортивної школи «Спартак» при Черкаській міській раді.

Наступними на спортивній арені міста бачили комплексну дитячо-юнацьку спортивну школу №1 Черкаської міської ради. На сьогодні у школі культивується такі види спорту: волейбол, баскетбол, художня гімнастика і хокей на траві.

За нею слідували вихованці комплексної дитячо-юнацької спортивної школи «Вікторія». Представлено 6 видів спорту: бокс, вільна боротьба, греко-римська боротьба, дзюдо, пауерліфтинг, важка атлетика.

І на завершення в колоні привітали учнів дитячо-юнацької спортивної школи з веслування. У школі працює два відділення: академічне веслування і веслування на байдарках і каное. Понад 200 учнів опановують майстерність веслування. В школі також культивується новий для веслування вид – жіноче каное.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x