Тренера та гравця «Черкаських Мавп» нагородили у міськраді

Тренера та гравця «Черкаських Мавп» нагородили у міськраді

Засідання Черкаської міської ради у новій залі розпочали з приємної процедури. Тренера «Черкаських Мавп» Олександра Ворону та гравця Дмитра Скапінцева відзначили міські владці. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби БК «Черкаські Мавпи».

Тренера та гравця «Черкаських Мавп» нагородили у міськраді Секретар міської ради Олександр Радуцький вручив їм грамоти від міського голови. Нагадаємо, що влітку Олександр Ворона очолював юніорську збірну України з баскетболу, яка посіла друге місце на чемпіонаті Європи у дивізіоні В і вийшла до дивізіону А. Лідером цієї команди був вихованець «Черкаських Мавп» Дмитро Скапінцев.

«Це літо було насичене і продуктивне для мене. Я отримав гарний досвід на чемпіонаті Європи. Приємно, що у місті відзначають спортсменів, що опікуються спортом», – говорить Дмитро Скапінцев.

А Олександр Ворона нещодавно повернувся з табору національної збірної України з баскетболу. Він був у тренерському штабі Євгена Мурзіна. Кілька днів тому Україна завершила відбірний турнір і кваліфікувалася на чемпіонат Європи.

Олександр Ворона, тренер БК «Черкаські Мавпи»:

«Я вважаю виступ юніорської і основної збірної України – достойний. Обидві команди виконали поставлене перед ними завдання. Юніорська вийшла у дивізіон А, а основна – на Євробаскет. Радий, що вдалося цього всього досягти. У таборі збірної України я почерпнув багато гарного досвіду. І в цілому задоволений, як ми провели літо».

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x