Ще один шкільний автобус курсуватиме Городищиною

Ще один шкільний автобус курсуватиме Городищиною

Нещодавно на подвір’ї Валявської ЗОШ І-ІІІ ст. відбулася презентація новопридбаного шкільного автобуса, який здійснюватиме перевезення учнів до місця навчання і додому. Відділ освіти РДА (начальник Тетяна Хронік) за погодженням голови райдержадміністрації Олексія Лавріненка виконав вимогу обласної програми щодо придбання транспорту вартістю 1 млн 680 тис грн у рамках програми «Шкільний автобус». Він курсуватиме по Валяві та Чубівці. Підвозитиме 42 учні та учителів.

Автобус придбаний на умовах співфінансування між обласним та районним бюджетом. Крім цього, за наполегливу працю Городищенський район отримав бонус у сумі 100 тис грн, які будуть витрачені на придбання запасних частин. Нині проводять роботи з реєстрації та оформлення страхування автобуса. Відділ освіти РДА дякує обласному та районному керівництву, депутатському корпусу обласної та районної рад за вирішення нагальних питань.
Тепер районний відділ освіти має 7 шкільних автобусів та ще 3 орендує. Цим транспортом постійно користуються 21 педагог та 690 учнів – 23 відсотки від загальної кількості учнів району.

Володимир Чос

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x