Про інструменти

Потрібно дякувати людям, які змушують вас відчувати себе некомфортно. Вони ж, підвищуючи власну значимість для самих себе, витягують вас із зони комфорту. Чи то професійної, чи то особистої. Зона комфорту – то зло. А люди, що врізаються щупальцями у шкіру і викликають нестримний мандраж чи бажання розпрощаися з ними назавжди – безцінний рушій! Ваш, насамперед.

У зоні \”К\” вмирають мрії, знання, уміння. І люди, які на перший погляд ніби знущаються з вас, насправді роблять величезну послугу: вони виштовхують вас на вищий рівень. Це не чарівний копняк від Всесвіту, ні. Такі люди – лише інструмент вашого розкитку. І ставитися до них потрібно відповідно – як до інструменту.

Ви можете не любити голки, скальпелі і зажими, але без цих приладь життєво важливі операції не провести. І лише від нас залежить, ми розпізнаємо цей інструмент, без оперативного втручання якого неможливий подальший розвиток, чи залишимося тихенько гнити у тому затишному куточку, який ви собі турботливо будували протягом останнього часу.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x