«Мавпи» провели майстер-класи для школярів

«Мавпи» провели майстер-класи для школярів

Гравці черкаського баскетбольного клубу «Черкаські Мавпи» Джамал Бойкін та Ігор Чумаков зустрілися з учнями 4-х класів черкаської школи № 7. Їхні колеги Юрій Бєляков та Андрій Куліш провели майстер-клас для учнів спеціалізовану школу №34. Про це «Нова Доба» дізналася на сайті «Черкаський спорт».

Розпочали урок черкасці легкою розминкою, а вже після цього приступили до відпрацювання основних баскетбольних елементів. Особливо переймався технікою виконання Бойкін. Судячи з усього, американець поставив за мету не лише показати, як правильно виконувати ведення та подвійний крок, а й як домогтися професійного виконання від самих школярів. Інколи доходило навіть до того, що Джамал кілька хвилин пояснював учню англійською про всі недоліки його роботи. Деякі фрази все ж встигав донести школярам перекладач, решта сприймалася на емоціях.

Вже наступного дня «Черкаські Мавпи» провели ще одну зустріч зі школярами. І знову вчителями баскетбольної науки стали бігмени. Цього разу майстер-клас провели молоді гравці клубу – Юрій Бєляков та Андрій Куліш. Хлопці відправилися у спеціалізовану школу №34. Цікаво, що Юрій Бєляков навчається саме в цій школі. Старшокласник навчав баскетболу юнаків як гравець Першої ліги.

Призи від клубу отримали всі. Цього разу це були квитки на найближчий матч.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x