В Умані спіймали вуличного грабіжника

В Умані спіймали вуличного грабіжника

Щоб здійснити невідкладний дзвінок, молодик вирвав мобільний телефон із рук 53-річної місцевої жительки, після чого кинувся навтьоки. Зловмисника затримано в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

Черговий наряд поліції, рухаючись автомобілем, помітив на вулиці жінку, яка кликала на допомогу. Як повідомила потерпіла, щойно вона стала жертвою грабіжника, який силоміць заволодів її мобільним телефоном, після чого зник у невідомому напрямку.

Отримавши опис підозрюваного, співробітники поліції розпочали його пошуки. Вже за декілька хвилин зловмисника було затримано неподалік місця скоєння злочину із незаперечним доказом його вини – мобільним телефоном потерпілої. Ним виявився 20-річний місцевий житель, який вже неодноразово притягувався до відповідальності за аналогічну протиправну діяльність. Своєї вини чоловік не заперечує та повідомив, що викрав мобільний бо мав потребу терміново зателефонувати.

Вказану подію внесено до єдиного реєстру досудових розслідувань та відкрито кримінальне провадження передбачене частиною 2 статті 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Зловмиснику оголошено про підозру та затримано в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x