Патрульна поліція та митники перевіряють іноземні автомобілі

Патрульна поліція та митники перевіряють іноземні автомобілі

Враховуючи зростання кількості порушень під час ввезення та використання на митній території України транспортних засобів, зареєстрованих в державних реєстраційних органах іноземних держав, з 21 вересня 2016 року Патрульною поліцією м. Черкаси спільно з Черкаською митницею ДФС розпочато операцію «Тиждень виявлення транспортних засобів з ознаками порушення митних правил». Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби патрульної поліції Черкас.

За перший день проведення операції у м. Черкаси було зупинено більше 10 автотранспортних засобів з іноземною реєстрацією та виявлено 4 випадки можливого порушення митного законодавства.

Зазначені автотранспортні засоби та їх водіїв доставлено до Черкаської митниці ДФС для подальшого документування адміністративних порушень.

Патрульна поліція м. Черкаси просить звернути увагу водіїв, що керування транспортними засобами, зареєстрованими в державних реєстраційних органах іноземних держав з порушенням митного законодавства є адміністративними правопорушеннями, передбаченими ст. 469, 470, 480, 485 Митного кодексу України.

Штрафні санкції за допущені порушення становлять від 8500 грн. До 300% суми митних платежів, що підлягають до сплати при митному оформленні таких транспортних засобів.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x