Посадовці Катеринопільщини підвищували кваліфікацію

Посадовці Катеринопільщини підвищували кваліфікацію

Підвищення кваліфікації державних службовців та посадових осіб органів місцевого самоврядування стає одним з найефективніших методів забезпечення належного рівня професіоналізму посадовців, здатних реалізовувати поставлені Президентом і Урядом України завдання і приймати ефективні управлінські рішення. «Нова Доба» про це дізналася в Черкаській обласній раді.

З цією метою проведено виїзний семінар з урахуванням потреб Катеринопільського району та завдань, що ставлять перед посадовцями щодо ефективної реалізації реформи децентралізації територіального управління.

На виконання основних положень державної антикорупційної політики в рамках виїзного семінару були проведені практичні заняття та надані рекомендації щодо проведення антикорупційних заходів в органах виконавчої влади та місцевого самоврядування; запобігання та врегулювання конфлікту інтересів у діяльності державних службовців та посадових осіб органів місцевого самоврядування.

Також програма семінару передбачала обговорення нового Закону України «Про державну службу», шляхів реалізації державної політики сприяння розвитку громадянського суспільства, вимог до ведення службової документації та організації контролю в сільських, селищних радах, питань організації бухгалтерського обліку, розбудови та благоустрою населених пунктів та ін.

За програмою виїзного семінару більше 200 посадовців Катеринопільського району отримали нові професійні знання й навички, які допоможуть їм приймати ефективні управлінські рішення на місцях і сприятимуть утвердженню місцевого самоврядування як фундаменту народовладдя.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x