Пожежники відвідали дитсадок у Черкасах

Пожежники відвідали дитсадок у Черкасах

22 вересня група рятувальників Черкаського міськрайонного відділу Управління ДСНС у Черкаській області завітала до дошкільного навчального закладу «Казка», де в рамках постійної акції «Запобігти. Врятувати. Допомогти» разом із дітлахами та вихователями провели цікавий та пізнавальний захід. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Управління ДСНС у Черкаській області.

Головним завданням, яке ставили собі рятувальники, було ознайомлення дітей з основними правилам пожежної безпеки, роз’яснення їм важливості їх дотримання, а також популяризація професії рятувальника.

Традиційно співробітники ДСНС залучили пожежний автомобіль, за допомогою якого не лише продемонстрували вихованцям закладу, як працюють рятувальники, а й, залучивши дітей до виконання простих завдань, дали їм змогу відчути дітям себе справжніми рятувальниками. Дітлахи позмагались між собою на швидкість одягання спеціальної форми пожежника-рятувальника, відпрацювали правила термінової евакуації із закладу, а також демонстрували свої знання про те, як правильно повідомляти про надзвичайну подію за телефоном «101».

Особливу увагу рятувальники під час спілкування із дітьми приділили важливості дотримання правил безпеки вдома під час користування електричними приладами, теплогенеруючим обладнанням та газовими пристроями. Застерегли фахівці ДСНС дітлахів і від небезпечних ігор із сірниками та запальничками.

Не забули гості і звернути увагу присутніх на заходи безпеки на випадок виявлення вибухонебезпечних або схожих на них підозрілих предметів. На завершення заходу діти отримали від рятувальників інформаційні листівки та інформаційні календарі.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x