Черкаські платники можуть до 30 вересня 2016 року запропонувати власні зміни до Податкового кодексу України

Державна податкова інспекція у м. Черкасах повідомляє громадянам про можливість ознайомитись з попередньою версією пакету змін до Податкового кодексу України. Окрім цього, кожен охочий може надсилати свої пропозиції та коментарі стосовно запропонованих змін на електронну пошту Міністерства фінансів України.

На сьогодні така версія активно обговорюється з громадськими експертами, представниками іноземних та українських бізнес-асоціацій. Паралельно з цим Мінфін опрацьовує запропоновані ними зауваження та пропозиції.
Над законопроектом працювала робоча група, до якої увійшли представники бізнесу, Мінфіну, державної фіскальної служби, народні депутати та громадські експерти. Планується, що найближчим часом законопроект буде подано на розгляд Кабінету міністрів України та, відповідно, до Верховної Ради.

Цю версію активно підтримали Американська торгівельна палата, Всеукраїнське об’єднання підприємців малого та середнього бізнесу «Фортеця», Європейська бізнес асоціація, Спілка українських підприємців, а також об’єднання громадських експертів Реанімаційного Пакету Реформ, до складу якого входять провідні дослідницькі центри та громадські організації.

Усім охочим пропонується ознайомитись з останнім оновленням робочої версії документу та надсилати свої пропозиції і коментарі до 30 вересня п.р. на електронну пошту kruglyak@minfin.gov.ua.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x