У Кам’янці проведено заняття «Школи майбутнього пенсіонера»

У Кам’янці проведено заняття «Школи майбутнього пенсіонера»

У приміщенні Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Кам’янського району 26 вересня 2016 року відбулась зустріч представників Фонду в районі з людьми передпенсійного віку в рамках проекту «Школа майбутнього пенсіонера».
Основним питанням даної зустрічі було надання роз’яснень щодо підготовки майбутніми пенсіонерами необхідних документів для призначення пенсій та правової оцінки наявних документів.

Головний спеціаліст Кам’янського сектору обслуговування громадян Світлана Мовчан ознайомила присутніх із нововведеннями у пенсійному законодавстві з 01 січня 2016 року, про умови призначення пенсії за віком, надала чіткі роз’яснення, від чого залежить розмір пенсії, донесла до відомуа присутніх щодо подальшої оптимізації органів Фонду в області, про можливость отримання консультацій з питань пенсійного забезпечення через телефон “гарячої лінії” управління та про можливість реєстрації на WEB-порталі електронних послуг ПФУ для отримання особистих даних.
«Учні» мали можливість отримати відповіді на свої запитання. Цікавилися особливостями пенсійного забезпечення фізичних осіб-підприємців, можливістю добровільної участі громадян у системі загальнообов’язкового державного пенсійного страхування. У кінці зустрічі присутні отримали буклети та інші інформаційно-роз’яснювальні матеріали пенсійного забезпечення.

Ірина Скорик

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x