До Умані прибув зведений загін правоохоронців

До Умані прибув зведений загін правоохоронців

З метою забезпечення публічної безпеки під час святкування іудеями 5777 Нового року в Умані перебуватиме близько 450 працівників поліції. Правоохоронці в цілодобовому режимі нестимуть службу на закріплених маршрутах. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

Традиційно для забезпечення безпеки громадян під час святкування паломниками-хасидами Іудейського Нового року в Умань прибув зведений загін правоохоронців.

Цього року близько 450 працівників поліції забезпечуватимуть спокій місцевих жителів та іноземних гостей. Для надання практичної допомоги місцевим правоохоронцям прибули колеги із інший областей, а саме Вінницької, Чернівецької та міста Дніпра.

На території Уманського відділу поліції було проведено шикування, на якому хвилиною мовчання було вшановано колег, які загинули під час виконання службових обов’язків у місті Дніпро. Після чого керівником зведеного загону полковником поліції Іваньком Віктором Михайловичем було проведено цільовий інструктаж з правил безпеки під час несення служби.

Вже сьогодні правоохоронці приступлять до несення служби по визначених маршрутах.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x